AASA KREDIT

Låna upp till 50 000 kr
Add to compare

Aasa Kredit

Aasa är ett financiellt företag från 2000-talet. Vi specialicerar oss på lån som betalas i olika återbetalningsgrader till kunder baserat på en kreditprocess som är unik och består av flera processer. Vi levererar våra produkter online via vår hemsida. Vi ger inte kortsiktiga lån (SMSlån) utan vi tar hand om utvecklingen på marknaden och våra kunder. Aasa Kredit Svenska, ett företag med svenska rötter, har varit verksam på den svenska marknaden sedan 2012. Vi ger er ett snabbt svar och ni får pengarna i handen på nolltid, utan säkerhet. Billån, bolån, Semester eller annat, vi är här för er.

Aasa Kredit Svenska är en del av Aasa Global Group som är baserat i Estland sedan 2011. Aasa Global Group har dotterbolag i Finland, Polen samt Baltikum.

Aasa Kredit Svenska kombinerar de positiva egenskaperna som banker och låneföretag erbjuder – snabbhet, enkelhet, öppenhet samt säkerhet (utan det finstilta). Varje kund går igenom en kreditvärdering som görs i realtid och som endast tar några sekunder. Det spelar ingen roll om du vill låna lite eller mycket, vi lånar ut från 10000 kr till 30000 kr utan säkerhet. Bolån, Billån, Semester – spelar ingen roll.

Krav:

  • över 20 år
  • Folkbokförd i Sverige
  • Har en inkomst
  • Inga betalningsanmärkningar
Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0