Snabblån utan UC

Smslån UTAN UC

Det är lag på att alla långivare som erbjuder smslån måste göra en kreditprövning på samtliga kunder innan dem beviljar ett snabblån. Det finns därmed inge seriösa låneföretag som man som låntagare kan vända sig till för att ta ett mikrolån utan en kreditupplysning. Detta görs som säkerhet för både företagen och för individen som vill låna pengar snabbt. Säkerheten innebär att företagen försäkrar sig om att personen som ansöker har en tillräckligt bra ekonomi för att betala tillbaka pengarna man har lånat. Det är alltså en bra sak både för företaget och för personen som lånar. Detta görs alltid oavsett om det är ett smslån, ett blancolån eller ett bostadslån.

Kreditprövningen sker alltså varje gång man ansöker om ett mikrolån. Syftet är som det stårr ovan för att se att man som person har möjlighet att kunna betala tillbaka och betala tillbaka i tid. Detta gör även att färre människor försätter sig i onda skuldecyklar. Kreditprövning är alltid individuell om man står som ensam låntagare vilket är fallet i smslån. Smslångivarna har som skyldighet enlig kreditkonsumentlagen att hämta tillräckligt med information för att kunna göra en ordentlig bedömning utav aktuell och framtida betalningsförmåga. Det finns en rad olika punkter som snabblåneföraget tar i beaktning när dem gör bedömningen.

  • Inkomst
  • Kostnader
  • Skulder
  • Tillgångar

Uppgifter om låntagaren finns hos olika kreditupplysningskällor och som låntagare godkänner man villkoret att företaget hämtar dessa uppgifter.

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0