Kredit 365

Låna upp till 5 000 kr
Add to compare

KONTOKREDIT

▪ Lånestorlekar 1.000 – 5.000 kr
▪ Löptid 1 månader
▪ Lån utan UC Nej
▪ Betalningsanmärkning Ja

RÄNTOR & AVGIFTER

▪ Avgifter (per månad) 0 kr
▪ Uppläggning 0 kr
▪ Effektiv ränta 511 – 5641 %

Enkelt smslån utan säkerhet

Välj hur mycket du vill låna och ansök nu. Grundkraven för att bli beviljad ett lån är att du är minst 18 år, har en deklarerad inkomst och inget skuldsaldo hos Kronofogden.

 

Låna pengar upp till 5 000 kronor

Att ansöka om smslån hos Kredit365 är gratis. Du får besked direkt och vi gör utbetalningar kontinuerligt under våra öppettider. Pengarna når ditt konto samma dag eller nästkommande bankdag, beroende på vilken tid vi mottar din ansökan.

 

Så här enkelt ansöker du

Det snabbaste sättet att genomföra en låneansökan är att använda sig av BankID. Har du inte det så kommer vi att ringa upp dig för identifikation och du kan bli ombedd att skicka in en kopia på din id-handling. Om du redan är kund hos oss så ansöker du enklast via SMS.

SMSLÅN MED BETALNINGSANMÄRKNING

Hos Kredit365 behöver en betalningsanmärkning inte betyda ett avslag!

Du kan ansöka om SMSlån med betalningsanmärkning. Många andra låneinstitut ger ett automatiskt avslag till personer med betalningsanmärkning men på Kredit365 använder vi en annan typ av kreditbedömning. Vi tar hänsyn till flera faktorer när vi gör en kreditbedömning. Därför har vi möjlighet att bevilja lån även till de kunder som har betalningsanmärkningar och som betalat skulden. När du ansöker om ett SMS-lån hos oss får du besked direkt på skärmen.

Vår kundservice har öppet varje dag och erbjuder personlig service till dig. Ring oss på 08-522 945 00 så hjälper vi dig med din ansökan!

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0