Loanstep

Låna upp till 5 000 kr
Add to compare

KONTOKREDIT

▪ Lånestorlekar 500 – 5.000 kr
▪ Löptid 1 till 2 månader
▪ Lån utan UC Ja
▪ Betalningsanmärkning Nej

RÄNTOR & AVGIFTER

▪ Avgifter (per månad) 60 kr
▪ Uppläggning 0 kr
▪ Effektiv ränta 370.55 – 889.15 %

Loanstep är en låneförmedlare och innebär att vi via förmedling tillhandahåller lån till våra medlemmar.

Vi kallar våra två typer av lånetjänster för korttidslån och långtidslån och dessa är, där korttidslånen ligger på mellan 1 000 och 5 000 kr, med en kortare löptid, medan långtidslånen ligger på mellan 15 000 och 50 000 kr med löptider på upp till 60 månader. Loanstep ombesörjer identifiering och kreditkontroll – men har ej part i kreditavtalet, utan agerar endast som förmedlare.

Smarta steg mot en bättre privatekonomi!

Vår vision är att skapa glada medlemmar , vilket resulterar i återkommande medlemmar – något som gynnar alla parter i vår verksamhet. Därför förmedlar vi inte bara lån, utan ger regelbundet ut smarta tips för hur man uppgraderar sin privatekonomi. På så vis hoppas vi att våra medlemmar nyttjar våra tjänster på ett ännu bättre vis och att de på lång sikt får en mer solid privatekonomi än när de först surfade in till oss.

Vi vill utvecklas tillsammans!

Vår kundtjänsts ledstjärna är att fråga sig själv hur man vill bli bemött i en låntagares situation – och sedan agera därefter. På så vis hoppas vi att, på ett bra sätt, kunna samla så mycket tankar och förslag från våra medlemmar som möjligt. Utvecklas gör vi bäst tillsammans!

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0