Moank

Låna upp till 50 000 kr
Add to compare

KONTOKREDIT

▪ Lånestorlekar 5.000 – 50.000 kr
▪ Löptid 12 till 24 månader
▪ Lån utan UC Nej
▪ Betalningsanmärkning Nej

RÄNTOR & AVGIFTER

▪ Avgifter (per månad) 0 kr
▪ Uppläggning 0 kr
▪ Effektiv ränta 24.9 %

 

Moank – Långivaren som gör dig till hjälte.

Vi brukar prata om att göra en resa. Det gäller även oss själva. Vår egen resa började i bankvärlden.

Som experter på snabblån och krediter såg vi med egna ögon hur det brukar fungera. Vi såg hur banker och långivare är väldigt duktiga på att se om sitt eget hus, men ofta missar det allra viktigaste. Nämligen hur du kan få det bättre.

Och sakta men säkert växte en tanke fram i våra huvuden. Det måste gå att göra mer för att hjälpa dig.

Så föddes idén om Moank: En schysst långivare – som bryr sig om att hjälpa dig att ta kontroll över din ekonomi och få ordning på dina snabblån.

Det är så vi tänker. Vi vill hjälpa dig att göra din egen resa, uppmuntra dig att fatta kloka beslut. Hjälpa till att sporra, stötta och vägleda dig. Och belöna dig för varje steg du tar på vägen.

Målet är att dra vårt strå till stacken för att du ska förbättra din kreditvärdighet. Att göra dig till hjälte. Det vi kallar din kreditprofil. Allt enligt en enkel princip: Ju bättre du sköter dig, desto bättre blir också villkoren.

På sikt hoppas vi också kunna förändra sättet som banker och långivare tänker kring sina kunder. Vi tror inte att de behöver bli älskade. Men vi vet att de har alla möjligheter i världen att förtjäna din respekt.

Låneexempel

Om du exempelvis lånar 20 000 kronor med återbetalningstid på ett år är den effektiva årsräntan 24.9%. Nominell årsränta 22.44%. Månadsbetalningen kommer vara 1876 kronor och du kommer totalt ha betalat 22 512 kronor (1 876 kronor * 12 månader) när lånet är återbetalat. Det innebär en kostnad för krediten som uppgår till 2 512 kronor.

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0