Om oss:

Smslangivare.com är en oberoende affiliate hemsida vars mål är att så tydligt och enkelt som möjligt informera kreditkonsumenter om vilka smslångivare som finns på den svenska marknaden. På vår webbsida vill vi att det ska vara lätt att jämföra långivarna och dem olika typerna av snabblån.

Vi försöker vara så transparanta och informativa som möjligt i informationen som delges (Räntor, avgifter, lånestorlekar och lånetid till exempel). För att låntagaren smidigt ska kunna välja det lån som passar bäst efter hens förutsättningar. Vi påminner konstant runt om på denna hemsida att kan man inte sköta ett smslån på rätt sätt så ska man låta bli att ta lånet överhuvudtaget.

Smslangivare.com förbehåller sig ansvar vid eventuell felaktig information. Detta kan förekomma då till exempel en kreditgivare ändrar premisserna för ett specifikt lån och Smslangivare.com inte hunnit ändra informationen. Självklart gör Smslangivare.com allt i sin väg för att hela tiden hålla hemsidan a jour med förändringar kring lånen men det kan förekomma fall där vi inte hunnit ändra informationen.

Vi ger inte ut några lån på Smslångivare.com utan vi informerar endast om dem lån som finns på marknaden. Vi har heller inga direkt kontakt eller samarbeten med kreditgivarna så alla frågor gällande lånen hänvisar vi till kreditgivaren i fråga.

Har du frågor gällande denna hemsida tveka inte för att ta kontakt med oss på info@smslangivare.com.

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0