ViaConto

Låna upp till 20 000 kr
Add to compare

Viaconto – Flexibla Internetlån

ViaConto erbjuder flexibla mikrokrediter, där kunden själv får välja belopp upp till 20 000 kr med återbetalningstid upp till 90 dagar.

Efter inskickad ansökan får kunden får besked direkt man har genomgått kreditprövningen.

Hos ViaConto kan man snabbt och smidigt ansöka med e-legitimation, Mobilt BankID eller logga in med bankdosa (Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken). Kunder kan även välja att identifiera sig med ett Nordea personkonto. Man kan även identifiera sig genom att MMSa eller e-posta en bild på sin id-handling.

ViaConto lån har inga dolda kostnader.  Det tillkommer inga ansöknings- eller sms-avgifter (vanlig samtalstaxa gäller, gratis samtal med Skype eller via Live Chatt).

En av fördelarna med ViaConto är att man kan förlänga lånet, om man inte kan betala tillbaka lånet på förfallodagen. Kunden kan enkelt förlänga lånet genom att betala in en förlängningsavgift.

Förlängningsavgiften, precis som räntan, är avdragsgill i deklarationen och man kan förlänga flera gånger om man så önskar. Man kan även återbetala en del av lånet och förlänga resten.

ViaConto erbjuder förstklassig kundservice och har en väl konverterande, lättförståelig och tydlig hemsida. Bland annat detta har bidragit att företaget vuxit snabbt, nått ut till ett stort antal kunder och lyckats etablera sig på den svenska marknaden. ViaConto Sweden AB ingår i den snabbväxande VIA SMS-gruppen som grundades i Lettland år 2008

ViaConto har ofta bra erbjudanden till återkommande kunder. Som befintlig kund kan man logga in på viaconto.se och se alla sina uppgifter, fakturor, avtal.

Viaconto skickar fakturor elektroniskt – per e-post.

Kreditupplysningen hämtas från Creditsafe – den registreras inte i kundens kredithistoria och syns inte för andra företag eller banker. Kreditupplysningskopian för de allra flesta skickas digitalt – per sms eller e-post.

 

Med eller utan UC?

ViaConto inhämtar inte kreditupplysning från UC (Upplysningscentralen) och lämnar inte heller information till UC om personer som har sökt kredit hos ViaConto. Följaktligen syns det inte i din kreditupplysning från UC att du har sökt kredit hos ViaConto.  ViaConto hämtar kreditupplysningar från kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Dessa kreditupplysningar syns inte hos banker eller andra företag som inhämtar kreditinformation om dig.

 

Smslån 1 till 12 mån

Lånebelopp:20.000
Låneperiod:45 dagar
Total återbetalning:23.960 kr
Varav kostnad:3.960 kr

Räntor & Avgifter

Avi (per månad):0 kr
Uppläggning:0 kr
Eff. ränta:637.50 %

Hur lånar man?

Ansök online 24/7.

Identifiera dig enkelt med e-legitimation, Mobilt BankID, bankdosa, Nordea personkonto eller id-kopia.

Besked direkt på skärmen och per sms.

 

Utbetalning

Lånet utbetalas samma dag under kundtjänstens öppettider och finns på kundens konto samma dag eller senast nästa bankdag.

Utbetalningar som görs vardagar innan 13.30 når mottagaren samma dag oavsett bank.

Utbetalningar till konto i Nordea når mottagaren samma dag under hela kundtjänstens öppettider.

 

Öppettider

Vår kundtjänst har öppet måndag-fredag 08.30 – 20.00 samt lördag 10.00-16.00

 

Lånevillkor

Över 18 år

Folkbokförd i Sverige sedan minst 2 år

Ej skyddad identitet

Ej satt under förvaltarskap

Inga tidigare misskötta lån hos ViaConto

Inneha på Låntagaren registrerat mobiltelefonnummer.

 

Ersättning 

ViaConto betalar ersättning för godkänt lån. Med godkänt lån menas lån som har genomgått den första kreditscoringen.

ViaConto betalar också ersättning för ansökningar som inte kan godkännas, men går till manuell prövning snarare än avslås direkt. En hög andel av lånen som går till manuell prövning avslås så ersättningen är lägre.

Smslån & Snabblån - SMSLÅNGIVARE
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0